Ocak 18, 2010

Golden Globe ile devam...






Julie & Julia ile komedi dalında en iyi kadın oyuncu ödülünü alan Merly Streep ile drama kategorisinde The Blind Side ile en iyi kadın oyuncu ödülünü kucaklayan Sandra Bullock'un öpüşmesi dışında törene damgasına vuran Ricky Gervais'in esprileriydi. Yabancılar bu konuda ne kadar hoşgörülü. Birbirleriyle ilgili rahatça espri yapabiliyorlar, alınmaca gücenmece olmuyor. Espri konusu olan kişi de kahkahalarla gülebiliyor bu duruma. Ayrıca bizde bir de ödül alanı alkışlamama hatta taşlama gibi bir olay var. Golden Globe, Oscar gibi ödül törenlerinde dikkatimi hep çekmiştir; ödül alamayan adayların, alanları nasıl coşkuyla alkışladığı ve tebrik ettiği. 


Pierce Brosnan 57 yaşına rağmen 25 liklerden bile daha hoş görünüyor. 


Yağmur yağması sebebiyle bazı yıldızlar pozlarını ellerinde şemsiyeyle vermek zorunda kaldılar. Cameron Diaz ve The Hangover dan sonra gönlümde taht kuran Bradley Cooper ellerinde şemsiyeleriyle oldukça sevimli bir görüntü sergiliyorlar :)


İşte hava muhalefetinin bile gölge düşüremediği törenden kareler. Favorim Christina Aguilera ve Jennifer Anniston'ın elbiseleri. Jennifer'ın saçları için aynı şeyi söyleyemeyeceğim ama. Kate Hudson'ın ayakkabı tercihi ise korkunç! Öyle bir elbisenin altına böyle ayakkabı giyilir mi?! Nicole Kidman da gerçekten kötü giyinmiş.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails